Uiteten in Eindhoven!

In Eindhoven is er genoeg te doen om je te vermaken. Wanneer je Berlijn wilt zien in Nederland raden wij je aan om naar Strijp S te gaan. Het heeft alles weg van Berlijn zoals de Street art. Als je van voetbal houdt is het Philips stadion van PSV zeker een aanrader. Eindhoven is een hele oude stad. Hierom staan er ook talloze oude monumenten. Om zo’n dagje weg compleet te maken is het een aanrader om ook een lekker hapje eten te eten in een vorm van een lunch of diner. 

Lunch in Eindhoven 

Eindhoven is een stad waar je zowel lekker kan lunchen als dineren. Vandaar dat we beginnen met het lunch aanbod in Eindhoven. Bij Besteaz (9,8) kan je kiezen of je een broodje wilt van 25 of 27cm. Dit in combinatie met een warme drank naar keuze. Deze zaak is 7 dagen van de week geopend. Er is zowel kip, vis als vegetarisch beleg verkrijgbaar. Hiernaast biedt Delightful Bakery and Desserts bar (8,7) meerdere wafels en crêpes. Deze wordt bereid met drie verschillende toppings naar keuze. Het is echt een zoete trek voor wanneer je aan het shoppen bent. Heerlijk smullen van je eigen creatie. 

Dineren in Eindhoven 

In dit artikel duiken we natuurlijk ook in het diner gedeelte voor Eindhoven. Wanneer je een hele dag in de stad geweest bent is het lekker om daarna te gaan uit eten in Eindhoven. In de tijd van nu kan dat heel goed bij Vegan Heroes (9,6). Hier zijn luxe hotdogs en burgers verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. Hier wordt zelfs de echte vleesliefhebber fan van de heerlijke vegan gerechten die Vegan Heroes te bieden heeft. Bodega Maxima (8,9) staat hier geheel tegenover met de Argentijnse keuken. Hier is vlees, vis en vegetarisch eten te verkrijgen. Voor ieder dus wat te kiezen! 

Overnachten in de technologie stad 

Het is heerlijk om na een druk dagje in Eindhoven hier heerlijk te overnachten. En eerlijk is eerlijk er zijn hier genoeg mogelijkheden voor. Door de keuze te maken voor een overnachting in Eindhoven kan je de stad in twee dagen bekijken. Zeker de moeite waard dus

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *